با آبْ خود را از بوی آزارنده پاک کنید و به خودتان برسید که خداوند ـ عزّوجلّ ـ، بنده پلشتی را که هرکس کنارش بنشیند، از [بوی بد] او رنجه شود، دشمن می دارد . [امام علی علیه السلام]
امروز: جمعه 103 آذر 2

بازدید از وبلاگ طبق الگوی F

نه، وبلاگ شما تافته جدا بافته نیست! مهم نیست که درباره چه می‌نویسید و کیفیت نوشته‌هایتان در چه حد است. مهم نیست که صاحب وبلاگی تازه تأسیس هستید و یا اینکه هر روز دست‌کم چند صد بازدیدکننده دارید، در همه حال خوانندگان نوشته های شما را اسکن می‌کنند، نباید انتظار داشته باشید که همگی نوشته‌های شما را از ابتدا تا به انتها به دقت مطالعه کنند.

چندی پیش تحقیق جالبی درباره چگونگی رفتار کاربران اینترنت انجام شده و طرز نگاه 232 کاربر روی هزاران صفحه وب مورد بررسی قرار گرفته است.  نتیجه این تحقیق این بود که اغلب کاربران صفحات وب را را بر اساس الگوی حرف F می‌خوانند:

ابتدا کاربران با حرکت افقی چشم که معمولا مربوط به قسمت بالایی صفحه است، یک بخش از متن را می‌خوانند و این اولین گام برای تشکیل شکل F فرضی است. سپس کاربر، با یک حرکت چشمی، کمی به قسمت پایین‌تر صفحه نگاه می‌کند و بخش دیگری متن را می‌خواند که معمولا محدوده کمتری را نسبت به قبل دربر می‌گیرد و این حرکت بخش دوم شکل F را میسازد و در پایان کاربر از سمت چپ صفحه وب ، به صورت عمودی ، محتوای مطلب را مطالعه می‌کند.

مطالعه مطالب سایت طبق الگوی f

 البته برای ما فارسی‌زبان‌ها ممکن است الگوی خواندن تصویر آینه‌ای F باشد. همیشه بازدیدکندگان وبلاگ ها و سایت‌ها این شیوه خواندن و در واقع اسکن کردن مطالب را در پیش نمی‌گیرند. گاهی کاربران توجه بیشتری روی یک سوم انتهایی مطالب دارند و به این ترتیب الگوی خواندن چیزی شبیه به حرف E می‌شود. گاهی هم فقط بخش ابتدایی مطلب را می‌خوانند تا الگوی خواندنی شبیه به L برعکس به وجود بیابد.

در مورد زمانی که خوانندگان در وبلاگ شما می‌مانند چیزی که مسلم است این است که این مدت، بسیار کمتر از انتظار شماست و در بهترین حالت از دو دقیقه تجاوز نخواهد کرد. یک وبلاگ‌نویس با استفاده از آمارگیر site meter ، زمان متوسط 96 ثانیه را به دست آورده است، تازه این در حالتی است که قبلا وبلاگ شما مشهور شده باشد و خوانندگان با آن آشنایی داشته باشند و گرنه بازدیدکنندگان برای ارزیابی ارزش یک سایت یا وبلاگ بیشتر از چند ثانیه به شما وقت نمی‌دهند.

بنابراین:

باید در نوشتن پاراگراف و خطوط اول مطلبتان دقت کنید. در خطوط اول مطلب باید به سرعت موضوعی را که قصد نوشتن درباره آن را دارید معرفی کنید و خوانندگان را راغب کنید که به خواندن مطلب شما ادامه بدهند. بهتر است کلمات مهم و کلیدی نوشته‌تان را برجسته نمایید. استفاده از دست‌کم یک عکس بسیار مفید خواهد بود.

 

منبع: 1pezeshk.com



  • کلمات کلیدی :
  •  نوشته شده توسط سافت هادی در یکشنبه 86/5/7 و ساعت 11:0 صبح | نظرات دیگران()
     لیست کل یادداشت های این وبلاگ
    Hesabdar XP
    غدیر منادی امامت
    برگزیده ای از دعای امام حسین (ع) در عرفه
    خیزش باور مهدوی در قرن بیست و یکم
    [عناوین آرشیوشده]

    بالا

    طراح قالب: سافت هادی** پارسی بلاگ پیشرفته ترین سیستم مدیریت وبلاگ

    بالا